NIEUW!! ONLINE MAATWERK GEVELPLATEN

Koramic Tradiva

Sterallures heeft de Tradiva kleidakpan ondanks haar naam niet, verbluffende eigenschappen das te meer. Ze wordt wel eens omschreven als 'de dakpan die altijd past'. Waarom? Omwille van haar variabele kop- en zijsluiting, waardoor ze zowel in de lengte als in de breedte vlot aanpasbaar is. Omwille van haar lichte golving, die aansluit bij alle mogelijke dakvormen. Omwille van de variatie aan uitvoeringen, perfect voor een rijk assortiment aan architectuur met als gemeenschappelijk trekje een vleugje nostalgie.

Met de dakdekkers is het liefde op het eerste gezicht. De Tradiva kleidakpan is zowel in de lengte als in de breedte aanpasbaar, zodat de dakdekker geen halve of driekwart pannen meer nodig heeft. Tijd gespaard, zorgen vermeden. Bovendien is de Tradiva aan de achterzijde uitgerust met twee ophang-neuzen. Die laten zich vlotjes aan de panlatten bevestigen en vergemakkelijken een snelle ophanging en een stabiele plaatsing. Het kost de dakdekker daardoor ook minder moeite om verzaagde pannen rond kielgoten, noordbomen en dakonderbrekingen te plaatsen. De dakvorm vormt zelden of nooit nog een probleem.

De eigenheid van de Tradiva dirigeert haar ook op renovatiewerven naar pole position. De variabele kopsluiting van 30 mm en de speling in de zijsluiting van 8 mm voegen zich moeiteloos naar de meest nukkige maatverdeling van daken. Ook het traditionele zaagwerk voor de laatste rij valt daarmee weg. De lichtgewicht pan 3,18 kg per stuk is ook handig te manipuleren en leent zich, afhankelijk van het onderdak en de latafstand, voor dakhellingen tot 20° en zelfs 10°

Klassieker met pit.

Met haar lichte golving voegt de Tradiva zich in een traditie van elegantie, en zoals u weet voelt elegantie zich overal thuis. De beschikbare uitvoeringen versterken dat. Naast de kleurtintennatuurrood, gewolkt en antraciet mat bestaat de Tradiva ook in zwart edel engobe en grijs edel engobe.

Technische fiche

Meer informatie of een gratis prijsaanvraag? Contacteer ons