NIEUW!! ONLINE MAATWERK GEVELPLATEN

Rockpanel Accessoires

De tijd dat bevestigingsmaterialen en profielen slechts gezien werden als puur functioneel, ligt achter ons. Met een zorgvuldig gekozen hoekprofiel of semi-onzichtbare bevestigingsmethode kan je aan je ontwerp iets wezenlijks toevoegen. Rockpanel levert naast de bevestigingsmaterialen zoals nagels en schroeven een breed assortiment accessoires waarmee je je ontwerpmogelijkheden nog verder verruimt.

Profielen

Deze van hoogwaardig aluminium vervaardigde profielen zorgen voor de perfecte afwerking van elke ontwerpuitdaging. Of het nu om patchwork, potdekselwerk of rabat gaat, om hoekeind- of startprofielen, voor elke afwerking is er een Rockpanel Profile. De Rockpanel Profiles zijn in elke kleur van de Custom-serie leverbaar (20 Standard, 80 Special en elke overige RAL/NCS-kleur). Tevens zijn er verschillende breedtematen leverbaar, zodat er voor elke ROCKPANEL plaatdikte een profieloplossing is.

Voegband

Om waterdichte oplossingen bij verticale naden te verkrijgen, is er de EPDM-schuimvoegband, voorzien van een eenzijdige kleeflaag van 36 en 60 mm.

Rockpanel Graffitireiniger

In combinatie met een ProtectPlus finish laat graffiti, gespoten met verfspuitbussen, zich moeiteloos verwijderen. In een fles van 780 ml, goed voor reiniging van ongeveer 5 - 7 m² graffiti.

Rockpanel Kantenlak

ROCKPANEL Kantenlak in de kleur van de panelen om randjes af te lakken voor een esthetische verfraaiing. In elke standaardkleur te verkrijgen in bussen van 750 ml.

Rockpanel Tacker

Een hoogwaardige Tacker, speciaal ontwikkeld om ROCKPANEL nagels op coil eenvoudig te verwerken en zeer snel een strak resultaat te creëren.

Meer informatie of een gratis prijsaanvraag? Contacteer ons