NIEUW!! ONLINE MAATWERK GEVELPLATEN

SVK-gevelplaten

De SVK-gevelplaten in vezelcement zijn een inspiratie voor iedere architect, aannemer en bouwheer. Deze uiterst kwalitatieve vezelcement gevelbekledingsplaten creëren immers ongekende variatie- en combinatiemogelijkheden. Dankzij het ruime kleurenpalet, de vele vormen en afmetingen passen ze in elk ontwerp. Omdat ze vervaardigd zijn uit een tijdloos en natuurlijk materiaal hebben ze bovendien een uitgesproken duurzaam karakter.

Deze platen zijn bij Bouwpunt Van der Gucht steeds verkrijgbaar op bestelling.

Ornimat

Ornimat, de decoratieve gevelplaat voor maximale creativiteit, combineert esthetiek en kwaliteit in een tijdloos en duurzaam product. Deze vezelcement gevelplaten met gekleurde randen worden steeds verzaagd op maat en bieden eindeloze creatieve mogelijkheden.

Klik hier voor de technische fiche

Decoboard

Decoboard, de gevelplaat voor een trendy en duurzame look, beantwoordt aan de hoogste kwaliteitseisen. Een snelle levering van de vier voorraadkleuren is steeds gegarandeerd.

Klik hier voor de technische fiche

Puro Plus

Puro Plus, de gevelplaat voor wie houdt van een puur natuurlijke look, is een natuurgrijze, onbehandelde vezelcementplaat. Onder invloed van wisselende weersomstandigheden creëren deze gevelplaten een typisch, natuurlijk kleurenspel van grijsschakeringen.

Klik hier voor de technische fiche

Colormat

Colormat, de door-en-door gekleurde gevelplaat, geeft de gevel een natuurlijke en sfeervolle uitstraling. Deze gevelplaten zijn verkrijgbaar in twee standaardformaten en 12 verschillende kleuren. Keuze genoeg dus, ongeacht de stijl waarin u wilt bouwen.

Klik hier voor de technische fiche

Meer informatie of een gratis prijsaanvraag? Contacteer ons