NIEUW!! ONLINE MAATWERK GEVELPLATEN

Rubio Monocoat Exterior

Rubio Monocoat is dé referentie voor kwaliteitsvolle en milieuvriendelijke houtbeschermingsproducten.


.

Rubio Monocoat Hybrid Woodprotector

Het is belangrijk om je buitenhout te behandelen tegen de verschillende weersinvloeden. Daar kan Rubio Monocoat Hybrid Wood Protector jou mee helpen. De Hybrid Wood Protector is de ultieme houtbescherming voor jouw houten terras, tuinhuis of tuintafel! Onze houtolie voor buiten beschermt en kleurt alle buitenhout in 1 enkele laag. De houtolie beschermt vrijwel alle houtsoorten en daar hoort zeker bij: teakenhout, eikenhout, vurenhout, kersenhout,… De eenvoudige toepassing en onderhoud maken van deze olie een uiterst gebruiksvriendelijk product!

Alsook zijn deze in verschillende kleuren te verkrijgen.

  • Versie Twee Combishot HWP Bg Transparant png
  • 43
  • Exterior Tafel Jadimex compressor
  • 33
  • Exterior Haus S Alzkammergut Paul Ott

.

Rubio Monocoat Hybrid Woodprotector + Woodcream

Voor de afwerking van gevels, tuinhuizen en poorten valt de keuze meer en meer op hout, al dan niet in combinatie met andere materialen. De bescherming van het hout kan op verschillende manieren gebeuren, afhankelijk van het beoogde resultaat. Rubio Monocoat heeft al jaren met succes Rubio Monocoat Hybrid Wood Protector in zijn gamma, een hoogwaardige olie die in één laag het buitenhout beschermt en kleurt in één van de 20 beschikbare kleuren.

Maar het Rubio® labo ontwikkelde ook Rubio® WoodCream, een innovatieve waxcrème voor een langdurige, ademende en waterafstotende houtbescherming. Rubio® WoodCream is beschikbaar in 27 kleuren en kan in één of meerdere lagen aangebracht worden om een semi-transparante, vergrijsde of dekkende look te bekomen op verticaal buitenhout.

.
  • Combishot Bg Transparant png Mar 07 2022 07 39 19 31 AM
  • Capture

.


Rubio Monocoat Sunprimer

Met Rubio Monocoat Hybrid Wood Protector biedt Rubio Monocoat een decoratieve én duurzame afwerking aan voor alle buitenhout. En om een nog intensere kleuring mogelijk te maken, werd recent ook de Rubio Monocoat Sunprimer HWP aan het exterior gamma toegevoegd.

.

Capture

Rubio Monocoat Exterior Woodcleaner

.

  • Exterio Wood Cleaner Bg Transparant png 1
  • Exterior Wood Cleaner Bg Transparant png
Meer informatie of een gratis prijsaanvraag? Contacteer ons