NIEUW!! ONLINE MAATWERK GEVELPLATEN

Water- en septische putten

Bouwpunt Van der Gucht in Temse heeft een ruim aanbod aan waterputten. Deze zijn geschikt om een eigen watervoorraad te beheren (bvb. afkomstig van regenwater) alsook van septische putten waarop de binnenriolering kan worden aangesloten.

De water- en regenputten kunnen zowel vervaardigd worden in PVC als in beton.

De septische putten in PVC zijn verkrijgbaar in 1.000L, 1.500L en 2.000L, maar ze kunnen natuurlijk wel aan elkaar worden bevestigd zodanig dat grotere capaciteit mogelijk is. In beton gaan de standaard afmetingen tot 10.000L.

Voor gebouwen gelegen in landelijke gebieden die niet zullen worden aangesloten op een collectieve waterzuivering heeft men kleinschalige waterzuiveringsinstallaties ontworpen voor de zuivering van alle huishoudelijk afvalwater met uitzondering van regenwater en afvloeiend oppervlaktewater.

DS Plastics

DS PLASTICS, gevestigd te Lokeren, is sinds jaren een gevestigde waarde in het rotatiegieten. Door het samenwerken van 35 jaar ervaring, de beste vakmensen en de laatste hoogtechnologische machines is geen uitdaging te klein.GEP Regenwaterrecuperatie

GEP is de uitvinder van regenwatersystemen. Zij bieden totaaloplossingen aan voor regenwaterrecuperatie, maar voorzien u even goed van bijvoorbeeld pompen, tanks, enz...

Bouwpunt Van der Gucht is een officiële dealer voor alle GEP-producten.

Voor vrijwel iedere toepassing hebben we een passend product.

Vraag vrijblijvend een offerte.

Partners

  • GEP
  • DS Plastics
Meer informatie of een gratis prijsaanvraag? Contacteer ons