NIEUW!! ONLINE MAATWERK GEVELPLATEN

Klinkers

Klinkers zijn het gedroomde materiaal voor opritten, terrassen en tuinpaden. Door de grote keuze in kleuren, uitvoeringen en formaten, realiseer je een bestrating die volledig aansluit bij je stijl en smaak.

In ons toonpark in Temse kan je een zeer ruim assortiment klinkers van verschillende fabrikanten terugvinden. Jaarlijks wordt dit toonpark onder handen genomen en aangevuld met de nieuwste collecties van onze leveranciers. Het toonpark is steeds toegankelijk (24 uur op 24), dus kom zeker eens een kijkje nemen!

Betonklinkers

Bouwpunt Van der Gucht biedt naast verschillende belangrijke leveranciers ook een eigen hoog kwalitatief gamma van Bouwpunt Klinkers aan zeer interessante prijzen.

Je kan dus gerust zijn, met de Bouwpunt producten heb je de beste kwaliteit aan de scherpste prijs. Informeer er gerust naar bij onze verkoopdienst.

Kleiklinkers

De omgeving maakt het huis. Je wil een stijlvolle oprit, een zonnig terras en misschien zelfs een rustgevende vijver of een verfrissend zwembad. Kleiklinkers maken elke realisatie helemaal af. Kleiklinkers worden tegenwoordig vaak gecombineerd met natuursteen & siergrind.

De Terca kleiklinkers van Wienerberger zijn dé referentie in dit segment. Naast Terca heeft Bouwpunt Van der Gucht ook een ruime keuze van Vande Moortel in voorraad.

Bouwpunt Van der Gucht beschikt ook over een eigen team van gekwalificeerde vloerders. Contacteer ons en we komen kijken.

Waterdoorlatende klinkers

Waterdoorlatende klinkers zijn stenen die een efficiënte oplossing bieden voor de toenemende problematiek van waterbeheersing en op die manier letterlijk een steentje bijdragen aan het indijken van de wateroverlast.

Meer informatie of een gratis prijsaanvraag? Contacteer ons