NIEUW!! ONLINE MAATWERK GEVELPLATEN
Herinrichting kruispunt Gewestweg (N16)-Hoogkamerstraat

Herinrichting kruispunt Gewestweg (N16)-Hoogkamerstraat

Herinrichting kruispunt Gewestweg (N16)-Hoogkamerstraat

Tot eind juni 2022 vinden de werkzaamheden plaats in de Hoogkamerstraat, aan de kant van het centrum van Temse. Ook vernieuwt Wegen en Verkeer het fietspad langs de Gewestweg (N16) tussen de S.G. Boereboomstraat en Hoogkamerstraat. Van 1 juni tot begin september 2022 werkt Wegen en Verkeer bovendien aan de brug in de Hoogkamerstraat over de E17 en zal deze zijn afgesloten.

Werken kruispunt Hoogkamerstraat (tot eind juni)

VOETGANGERS

 • Voetgangers kunnen steeds de werfzone passeren.

FIETSVERKEER

 • Fietsers zullen bij het oversteken van het kruispunt aan de Hoogkamerstraat met de Gewestweg (N16) moeten afstappen en met de fiets aan de hand oversteken.
 • Fietsers langs de Gewestweg (N16) volgen in beide richtingen tussen de S.G. Boereboomstraat en Hoogkamerstraat een omleiding via de Ruisstraat, Schrijnstraat, Smesstraat, Voetweg en de Grote Dweersstraat.

AUTOVERKEER

 • Verkeer vanuit Temse centrum en de Hoogkamerstraat kunnen het kruispunt Gewestweg (N16) x Hoogkamerstraat niet oprijden. Auto’s volgen de omleiding via de Schoolstraat en Gasthuisstraat.
 • Op de Gewestweg (N16) rijdt het verkeer in de richting van Bornem ter hoogte van het kruispunt met de Hoogkamerstraat over één rijstrook in plaats van twee rijstroken.
 • De linkerafslagstrook op de Gewestweg (N16) voor verkeer vanuit Bornem richting Temse centrum is afgesloten. Het verkeer volgt een omleiding via de Gasthuisstraat en de Schoolstraat (-3,5 ton).
 • Ook vanuit Sint-Niklaas kunnen wagens de Hoogkamerstraat (kant Temse centrum) niet inrijden. Het verkeer rijdt verder op de Gewestweg (N16) en neemt de Gasthuisstraat en Schoolstraat richting het centrum van Temse.
Wij blijven bereikbaar
Het industrieterrein TTS blijft bereikbaar voor verkeer uit Sint-Niklaas via de Gewestweg (N16) en Hoogkamerstraat. Verkeer dat het industrieterrein TTS wil verlaten doet dit via de Kapelanielaan.

  2022 05 24 AWV OVL N16 Temse Omleidingskaart Fase Brug
  Lees meer over de fasering en de planning.