NIEUW!! ONLINE MAATWERK GEVELPLATEN
Muurdossier WE HAVE IT WALL

Muurdossier WE HAVE IT WALL

Er is een tekort aan PIR en PUR isolatieplaten. Hierdoor lopen prijzen en wachttijden enorm op. Het einde van de schaarste is voorlopig nog niet in zicht. Gelukkig zijn er kwalitatieve alternatieven! ISOVER glaswolisolatie is niet alleen voldoende voorradig, het gebruik brengt ook nog eens een pak voordelen met zich mee. Je leest er alles over op deze website. Dit is jouw muurdossier.

Voor jouw bouwproject ben je op zoek naar de slimste manier om te isoleren: gebruiksvriendelijk, duurzaam en brandveilig. In dat geval is ISOVER glaswol gegarandeerd de beste oplossing voor je spouwmuur. Dit muurdossier levert alle bewijzen, zwart op wit. Maak kennis met ISOVER Multimax 30.

Glaswolisolatie is flexibel, in elke zin van het woord. In alle omstandigheden sluiten glaswolplaten onderling én met de draagmuur mooi aan, zelfs in geval van onregelmatigheden van het binnenspouwblad. Het is geschikt voor iedere spouwmuur, zonder dat de fundering verbreed dient te worden.

VALSE SPOUWEN EN OPEN MUREN

Een goede aansluiting tussen binnenspouwblad en isolatie is essentieel voor optimale prestaties. Bij slechte plaatsing van harde isolatieplaten ten gevolge van open naden vermindert de isolatiewaarde van de muuropbouw met 25%. Hoe goed de thermische eigenschappen van het isolatiemateriaal ook zijn, de uiteindelijke prestatie staat of valt met de uitvoering.

Wanneer de isolatie niet goed aansluit op het binnenspouwblad ontstaat ook het risico op een valse spouw. Een valse spouw van 5 millimeter doet de isolatiewaarde van de muuropbouw dalen met maar liefst 35%.

Met ISOVER glaswol worden voorziene isolatiewaarden daadwerkelijk omgezet naar de praktijk. De isolatie is zodanig flexibel dat het risico op naden, kieren en valse spouwen vermeden wordt.

ISOVER Multimax 30 is een isolatieplaat die naadloos aansluit onderling en tegen het binnenspouwblad.

Kijk voor meer details naar het volledige muurdossier

GLASWOLISOLATIE

Waterafstotend Lage lambdawaarde Vormvast Flexibel, voorkomt kieren en naden Lagere verwerkingskosten Onbrandbaar ATG volledige vulling

HARDE ISOLATIE

Waterafstotend Lagere lambdawaarde Niet vormvast Niet flexibel Extra verwerkingskosten Brandbaar Niet voor volledige vulling

De Multimax 30 is te verkrijgen in

9 cm

12 cm

13.5 cm

15 cm

ik wens meer informatie