NIEUW!! ONLINE MAATWERK GEVELPLATEN
Heb jij het Webinar van bouwBIM gemist? Herbekijk het hier.

Heb jij het Webinar van bouwBIM gemist? Herbekijk het hier.

“Verantwoordelijkheden in de BIM-praktijk” was een inspirerend gesprek dat de impact van BIM op uw verantwoordelijkheden aankaart. Dit succesvol Webinar is hier te herbekijken.

Steeds meer bouwbedrijven laten de traditionele manier van samenwerken los , en verbinden bouwprocessen met elkaar door al vanaf het begin alle partijen bij elkaar te brengen in een bouwteam.

Werken in bouwteams zorgt voor nieuwe rollen, verantwoordelijkheden en verwachtingen. Wat is de impact van BIM als u werkt in bouwteams? Tijdens dit online tafelgesprek, georganiseerd door Trimble, bouwBIM en Bouwpunt, spreekt BIM Consultant Thanée Reyserhove met prof. ir. arch Paulus Present, ir. arch. Jo Verstraete en Simon Scharlaken over de volgende thema's:

1| Vroegtijdig samenwerken
2| Voordelen van werken in bouwteams
3| Verantwoordelijkheden bij het gebruik van BIM


Wie zijn de tafelgasten?

prof. ir. arch. Paulus Present

B B Paulus Present 274 304
BIM manager Bureau Bouwtechniek & gastprofessor UGent
“Het is niet moeilijk om informatie te verstrekken. De kunst is om de juiste informatie op het juiste moment aan de juiste persoon te verstrekken. Niets minder, maar ook niets meer.”

Wie is prof. ir. arch Paulus Present?: meer info

ir. arch. Jo Verstraete

Jo verstraete
Bestuurder AIKO architecten en ingenieurs cvba
“We moeten af van het ‘conflictmodel' in de bouw. Met een positieve ingesteldheid samen projecten realiseren is de toekomst!"

Wie is prof. ir. arch Jo Verstaete?: meer info

Simon Scharlaken

Simon Scharlaken

.

R&D ‑ Business Intelligence Proces Analyst, Bouwbedrijf Furnibo
“Bim is voor ons geen doel op zich, het is een methode, een mindset die ervoor zorgt dat we met onze bouwpartners slim en efficiënt kunnen samenwerken, en de permanente zoektocht naar gezamenlijke wins maximaal stimuleert en bewaakt"

Wie is Simon Scharlaken?: meer info

.

  • WEBINAR 2
  • WEBINAR
  • WEBINAR 1